diumenge, 13 de maig del 2007

L'AJBG, se suma a la campanya nacional de la cajei, per la retirada de simbologia feixista.

L'assemblea de Joves del Baix Gaià, s'ha sumat a la campanya nacional de la CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'esquerra independentista), a la retirada de la simbologia espanyola i feixista dels nostres pobles, viles, barris i ciutats.
L'assemblea de Joves del Baix Gaià, ha retirat a la Vila de Torredembarra, 4 plaques de l'anterior "ministerio de la vivienda", vigent durant el règim franquista.
Al 2007, trobem intolerable, que en un estat a priori "democràtic" com l'espanyol, encara siguin visibles als nostres carrers la simbologia d'aquell règim feixista i autoritari, un règim que sembla que encara no hagi acabat. Trobem lamentable, que la classe política catalana, espanyola, i en aquest cas municipalista, hagi fet la vista grossa, mantenint als nostres carrers la ignorància que representa aquest règim, com també els seus actuals fidels i seguidors.
No podem oblidar que d'ençà d'aquella falça transició espanyola, l'estat espanyol ha consolidat les seves bases més autoritàries, feixistes i espanyolistes de forma rància, on recuperen els valors del passat per reafirmar-se en el present; és a dir, que la transició no va ser res més que una complicitat del mateix feixisme; el mateix feixisme que patim avui en dia en el nom de "democràcia".
Denunciem a tots aquells que duran més de 30 anys, no s'han mogut per a esborrar les xacres del passat, denunciem la passivitat i el respecte cap aquests símbols, que pel que sembla no els hi molesta pas.
Lamentem, que en ple 2007, hagi de ser el jovent, el que retiri aquesta simbologia imposada; trobem vergonyós, que hagin de ser els joves els que obrin i aclarin les consciències a les ments i veus reformistes que es denominen com a "antifranquistes", les mateixes ments i veus que varen estar presents durant el procés de transició, les mateixes veus i ments que ja no es mouen com fa uns anys; les mateixes veus i ments que formen part de qualsevol partit polític, les quals han passat de moure's per aconseguir un futur lliure, a moure's únicament per interessos.

L'assemblea de Joves del Baix Gaià, juntament amb la trentena d'Assemblees de Joves d'arreu de la geografia catalana que conformen la Cajei, impulsem aquesta campanya d'acció i desobediència per tal d'esborrar tot allò que és imposat als Països Catalans; on de moment, ja s'han retirat més de mig miler de plaques arreu dels Països Catalans.
Esborrem les xacres del passat! Retirem la simbologia feixista dels nostres carrers!
Països Catalans, independència i socialisme!

Assemblea de Joves del Baix Gaià-CAJEI
Països Catalans, 13-5-2007