divendres, 26 de gener del 2007

Comunicat de resposta al comunicat d'ERC-PSOE

El passat dimecres 24 de gener, alguns mitjans de comunicació es feien ressò d'una publicació referent a la possible construcció de la urbanització del Oasis Muntanyans II.
El comunicat, d'origen Esquerra Republicana de Catalunya i PSC, va sobtar en molts sentits a l'Assemblea de Joves del Baix Gaià.
El passat novembre l'Assemblea de Joves del Baix Gaià, iniciàvem la primera campanya d'ençà de la nostra creació, i vam creure oportú que girés entorn de Muntanyans II i l'especulació global als Països Catalans, un problema que preocupa al conjunt de la societat catalana, i que la classe política empara.
Aquesta campanya (que s’inicià amb una botifarrada popular, i acabà amb una manifestació exemplar) ha estat fruït de la voluntat de diferents joves de la comarca a destinar el seu temps a tirar endavant un projecte social, polític i cultural.
Aquests partits polítics: ERC i PSC, estan atacant a una iniciativa juvenil, política i social, i a un moviment independentista que no prové d'ells i que no pot controlar; aquesta és la por amb la que juguen.
Denunciem, per tant, les declaracions fetes pels representants polítics d'ERC i PSC, unes declaracions amb frases incoherents i brutes, principalment quan es diu que el Senyor Lluís Suñer (regidor de l’ABG) encamina els menors per a fer i dir determinades coses, fet que denunciem i neguem rotundament. Considerem que aquestes declaracions són molt greus, per això demanem que els responsables d'aquests comentaris faci públiques les seves disculpes, i expliqui en el que es fonamenten per afirmar aquestes barbaritats.

Per acabar, voldríem aclarir que l'Assemblea de Joves del Baix Gaià (AJBG) és una organització juvenil independentista que pren les decisions de forma assemblaria, i en la qual no intervenen les veus d'altres agents de partits polítics. Partits polítics i mitjans de comunicació ens relacionen amb el grup municipal ABG, vinculant-nos al partit tal i com si fóssim les seves joventuts; des de l'AJBG neguem aquesta relació. L'AJBG és una organització juvenil i independentista amb finalitats polítiques però marcadament APARTIDISTA.
També ens agradaria afegir que trobem les declaracions fetes molt sorprenents, ja que la manifestació del passat 7 de Gener, convocada per l'AJBG, no ha tingut comentaris fins el passat dimecres dia 24, dia en que curiosament els 2 partits polítics (ERC i PSC) han fet declaracions semblants.