dimecres, 7 de febrer del 2007

Unitat popular contra Muntanyans II

Conscients que ens trobem en el moment decisiu pel que fa a la construcció de Muntanyans II, les entitats i organitzacions que han tingut un paper important cap a la defensa de l'espai natural i contra l'especulació (Assemblea de Joves del Baix Gaià, Alternativa Baix Gaià, Gepec i la Plataforma Salvem els Muntanyans), s'han unit per actuar i treballar conjuntament.
La idea principal d'aquest "front comú" és unir i coordinar esforços per tal d'actuar per aturar aquest procés de destrucció territorial.
Conscients també, que a partir d'ara, s'han d'adoptar noves formes de lluita, és a dir, mobilitzacions al carrer i resistència, uns mitjans d'acció que el poble utilitza per defensar allò que li pertoca, i que veu que, com cada dia, se li envà de les mans.
La primera acció del "front comú", serà una caravana de vehicles pels carrers de la vila i pròxims a Muntanyans II, aquesta mobilització popular, tindrà lloc el proper disabte 24 de febrer.
-Ens adrecem a totes aquelles persones, que a nivell personal o col.lectiu, es vulguin integrar o col.laborar en aquesta iniciativa popular.
-Les assemblees setmanals d'aquest front, tenen lloc cada diumenge a les 11:30h a la Pl. del Castell.

Les màquines van arribant, el territori van destruïnt...
el poble no es pot quedar callat!
Ni un pam de terra més per l'especulador!
Visca la Terra!