dimecres, 6 de desembre del 2006

Primera acció de l'Assemblea


El passat 18 d'agost del 2006, l'Assemblea de Joves del Baix Gaià, va okupar de forma simbòlica aquesta vivenda abandonada situada al Passeig marítim de la ciutat, una més que dibuixa la realitat turística i especuladora de la nostra costa, una costa condemnada i castigada sota el poder de la construcció per una banda i la destrucció per una altra.
Amb aquesta acció, volem fer visible la greu situació en que es troba la nostra terra, on dia rere dia, els espais naturals en són mancances, el medi és deteriorat i la terra en general és esborrada del mapa, degut al negoci del gran mercat que gràcies al seu nivell econòmic, pot destruïr aquells espais per pertanyien al poble, i així construïr-ne uns d'altres al servei d'una gran minoria privilegiada de la població.
Torredembarra, no és l'únic poble agredit per l'especulació, arreu dels Països Catalans l'edificació i la destrucció de paisatges naturals en són exemples notòris, les comarques del País Valencià, són arressades per empresses destructores com Marina D'or, camps de Golf, etc...
Davant d'aquesta situació, no ens podem quedar callades, defensem la nostra terra davant de qualsevol atac especulatiu, i combatem aquells que ens destrueixen!
Per acabar, denunciem també la possible destrucció dels Muntanyans II, per a construïr desenes d'edificis, un projecte clarament oposat a la natura i al sistema biològic, davant d'això, us convoquem a la manifestació del proper dia 10 de setembre a les 19h a la Plaça de les Monges.
Per finalitzar, seguirem lluitant contra l'eseculació i defensant el nostre territori, impedint la destrucció, i així, fer uns Països Catalans cada cop més lliures.
Perquè l'especulació no té límits...però la nostra terra sí! Visca la Terra lliure!