dimecres, 28 de març del 2007

L'AJBG, entra a formar part de la CAJEI

L'Assemblea de Joves del Baix Gaià, ha començat a treballar amb la coordinadora d'assemblees de joves de l'esquerra independentista (CAJEI); després d'uns mesos de debat, l'assemblea ha apostat a treballar i a fer-se seu un projecte nacional als Països Catalans.

La voluntat d'aquesta coordinadora (creada al 2002) és aglutinar i coordinar les assemblees de joves independentistes als Països Catalans, i a partir d'aquí, anar més enllà de l'àmbit local, juntament amb la resta d'assemblees.

A la vegada, la CAJEI pretén adoptar una resposta conjunta davant les problemàtiques que ens afecten com a joves catalans/es, que no són aïllades ja que tots i totes patim la repressió, la precarietat laboral, l'especulació immobiliària, la privatització de l'ensenyament, el sexisme, etc. com a reflex del patriarcat i les opressions nacional i social als Països Catalans.

Des de l'Assemblea de Joves del Baix Gaià, us animem a participar amb la CAJEI, i a organitzar-vos per plantar cara als Estats espanyol, francès i andorrà, i a l'opressió capitalista que patim com a joves.