dilluns, 9 de juliol del 2007

STOP MUNTANYANS II MANIFESTACIÓ


Com segurament ja estareu informats vivim per diversos motius un moment important en la lluita contra Muntanyans II. Per una banda hi ha una moció pendent d'ésser votada el proper ple del ajuntament la qual demana la suspensió cautelar de Muntanyans II. Per l'altre n'hi ha una altre pendent d'ésser aprovada al parlament de Catalunya a Barcelona la qual demana la inclusió en el PEIN de Muntanyans.

L'aprovació d'aquestes mocions, les quals no està clar que siguin aprovades degut a interessos que tampoc acaben d'estar clars, sería un avenç importantíssim en la lluita contra la urbanització al Pla Parcial Muntanyans II. Per aquest motiu ens trobem en un moment idoni en el qual és molt important i necessàri la presència de la població al carrer per demanar un cop més i presionar a la classe política per a que facin passos ferms i valents en la preservació de Muntanyans. També instem al present lector a aconseguir enganxines que serviràn per finançar la mateixa campanya.

Acabar fent el comentari que aquesta és una iniciativa d'un front comú fet per moltes entitats del poble de manera que no hi hauràn colors de partits polítics per enmig i es tractarà simplement de visualitzar la oposició real que hi ha a la vila de Torredembarra contra aquesta urbanització aprovada en circumstàncies de molt dubtosa legalitat.

EL DIA DILLUNS 16 A LES 18:00H TOTHOM A LA CASA DEL CARME DEL PASSEIG MARÍTIM (PATRONAT DE TURISME). DIFONGUEM-HO TANT COM PUGUEM, PASSEM-HO A TOTS ELS NOSTRES CONTACTES, PENJEM-HO A BLOGSPOTS I FOTOLOGS.

SI EL PRESENT ÉS LLUITA: MUNTANYANS II ES POT ATURAR!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

bones!
passo l'estiu aqui a Torredembarra i això, on teniu el bar del rotllo - casal on us reuniu?
es que estic desesperat aqui.. només killus i res de bona gent..
de pas podria donar un cop de mà si esteu fent diferents actes i organitzant coses..
ja contestareu per aquí :)
Salut i revolta!

Anònim ha dit...

bones! fa molt ke vas posar el post. tenim el blogspot una mica abandonat. Ens veiem a l'Auca que està al carrer sta. Rosalia (si trobes el carrer, trobes l'auca, é sun carrer molt petit i ara nor ecordo el numero).

L'auca obre divendres i dissabtes fins a les 2:00h.

Si vols passar-te per l'assemblea fes-nos un mail ajbaixgaia@gmail.com i t'explico.

Salut i endavant!

Anònim ha dit...

Salvem el Gaià!!!
Aquest dissabte 8 de setembre es fa la presentació de les noves propostes de Salvem el Gaià a la desembocadura del riu Gaià. És molt important que fem el màxim de difusió de l'acció i esperem que hi hagi força representació dels veïns i veïnes del Baix Gaià, de les diferents entitats i en especial, esperem la presència dels polítics de la nostra comarca. Ja n'hi ha alguns que han confirmat la seva presència.
Recordeu que a les 9 del matí hem quedat davant del centre cultural del Catllar per anar fins a les fonts de Sant Magí de la Brufaganya. Ens aturarem a esmorzar al Querol i ens trobarem amb els companys de Salvem el Querol. Per coordinar l'excursió fins a les fonts (cotxes, etc.), si teniu intenció de pujar, envieu si us plau un correu a jsmbaixgaia@hotmail.com
Per últim, us podeu baixar el cartell de l'acció perquè el reenvieu, enganxeu, etc (http://alternativabaixgaia.blogspot.com). L'autor és el Joan Carles de la Riera.
També podeu veure l'anunci que n'ha fet el Jordi de la Torre
http://es.youtube.com/watch?v=Y5s6nmIxZFg
Ah, i el dimecres 5 i dijous 6 hem quedat a les 5 de la tarda a l'AUCA de Torredembarra per fer les banderes de l'acció del dissabte. Si no teniu res millor que fer, veniu a donar-nos un cop de mà. S'han de fer i pintar unes 60 banderes blaves!

Anònim ha dit...

Ja sé que les Eleccions Generals queden molt lluny encara, i que poden passar moltes coses, però la notícia que m’ha transmès un confident “assabentat” és interessant.
Lluís Suñé ha progressat molt en el món de la política de la mà de l’ABG. Actualment, té un càrrec a Barcelona, segons em diu l’amic confident, molt ben remunerat. No obstant, segons em comenta, ara estaria a punt de fer el salt definitiu en la seva carrera. I és que el nom de Lluís Suñé es perfila com el cap de llista d’ICV a la província de Tarragona en les pròximes eleccions generals.
Si bé és cert que actualment ICV no va treure representació en la demarcació de Tarragona no sembla que la fita sigui tant difícil d’aconseguir.
Comenta que encara que Suñé surti elegit continuarà de regidor a la Torre.
O sigui que podríem veure un torrenc a les corts! Si hi va, ja té el meu vot!


Publicat per Confident en 1:43 9 comentaris

Anònim ha dit...

i això ke té ke veure amb la notícia????

no barrejem, no barrejem.

Assemblea de Joves del Baix Gaià ha dit...

EL BLOGSPOT DE L'ASSEMBLEA DE JOVES DEL BAIX GAIÀ S'HA TRASSLADAT A AQUESTA DIRECCIÓ:

http://assembleajovesbaixgaia.blogspot.com

Enllaceu-nos!