dimecres, 7 de març del 2007

Un centenar de persones planten cara a la repressió policial



El passat divendres 2 de Març, es celebrà a Torredembarra la marxa que l’Assemblea de Joves del Baix Gaià havia organitzat com a resposta als últims fets repressius, fets repressius que han sacsejat la societat torrenca i comarcal.
Un centenar de persones es van sumar a la marxa antirepressiva, una marxa que començà a les 19:00h a la Plaça de l’Escorxador, i va transcurre de forma pacífica a l’arribada a la caserna de la Guardia Civil (pl.del castell), on es llegí un manifest denunciant aquest cos militar, i a la vegada la seva impunitat a la resta de l’Estat Espanyol.
La marxa acabà davant la Policia Local (cos policial còmplice d’alguns fets repressius a Torredembarra), on es llegí per segon cop el manifest.
Amb aquesta marxa denunciem per tant, la presència de la Guardia Civil a la vila, un cos militar i torturador que ens recorda a uns temps que es fan anomenar “passats”; les continuades identificacions, registres i amenaces a llocs i/o persones polititzades del poble.
Exigim posicionament i responsabilitats polítiques, que erradiquin aquest problema repressiu que va en augment, i que colpeja al jovent d’aquesta comarca, com a la resta de ciutadanes.
Demanem implicació ciutadana per a denunciar aquests fets, com a l’hora, estar atents a les accions i mobilitzacions que els col.lectius organitzats i de base organitzin arreu dels Països Catalans per respondre aquests fets autoritaris i impunes.
Assemblea de Joves del Baix Gaià,